Class Schedule

  • MONDAY
  • 9:30 am Balance & Fall Prevention
  • 10:30 am Total Body Strength & Conditioning
  • 11:00 am Pilates
  • 12:00 pm Total Body Strength & Conditioning
  • 1:00 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 6:30 pm Total Body Circuit (30 Min)
  • TUESDAY
  • 11:00 am Yoga

  • 12:00 pm Tai Chi

  • 12:30 pm Total Body Circuit (30 Min)
  • 1:00 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 6:00 pm Total Body Strength & Conditioning
  • 6:30 pm Total Body Circuit (30 Min)
  • WEDNESDAY
  • 10:00 am Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 10:30 am Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 10:30 am Total Body Circuit (30 Min)
  • 11:00 am Fitness for Tennis
  • 12:00 pm Silver Stars Bootcamp
  • 6:00 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • THURSDAY
  • 10:00 am Total Body Strength & Conditioning
  • 10:00 am Total Body Circuit (30 Min)
  • 11:00 am Yoga
  • 12:00 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 12:30 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • Friday
  • 11:30 am Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 12:00 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 12:30 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 12:30 pm Total Body Circuit (30 Min)
  • 12:30 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • Saturday
  • 11:15 am Tai Chi
  • 11:30 am Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • 12:00 pm Balance & Fall Prevention
  • 12:45 pm Total Body Circuit (30 Min)
  • 12:30 pm Silver Stars Express Circuit (30 Min)
  • SUNDAY
  • Per Request!